Blog

15 març 2019

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA 10A EDICIÓ DEL RODAJOC AL PLA DE L'ESTANY

El dijous 14 de març s’ha celebrat a Serinyà el RODAJOC de la comarca del Pla de l'Estany. Per primera vegada, el municipi ha acollit l’esdeveniment en els seus carres i places, un magnífic escenari per la realització dels jocs.

Per unes hores, més de 400 nens i nenes de 3r de primària de totes les escoles del Pla de l'Estany s'han trobat per posar en pràctica els jocs que prèviament havien treballat en les seves respectives escoles.

En aquesta jornada, els jocs s'han distribuït en dues zones, la Plaça de l'Església i la Plaça de l’ajuntament així com alguns carrers adjacents. En aquests dos espais públics, s’han pogut desenvolupar totes les activitats, 10 jocs i 2 avituallaments a cada zona i han pogut acollir l’important nombre d’infants que es trobaven repartits en cada un dels dos espais.

Colors, rialles, amistat, cooperació, interrelació... sensacions i moviments que han inundat els carrers de Serinyà al llarg de tot el matí; el punt culminant ha estat a les 12.10 hores quan s’ha dut a terme una espectacular cloenda amb els tradicionals i atractius jocs amb paracaigudes a la Plaça de l’ajuntament.
 
El Rodajoc és un programa educatiu, esportiu i intercultural que va néixer fa molts anys al barri del Raval de Barcelona. A la demarcació de Girona, i en concret aquesta edició del Rodajoc al Pla de l'Estany s'ha desenvolupat gràcies al compromís, la tasca i el suport de totes les escoles de la comarca, Consell Esportiu del Pla de l'Estany, Institut Pere Alsius i Torrent, Servei Educatiu del Pla de l’Estany, Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Ajuntament de Serinyà i Diputació de Girona. Totes aquestes entitats i administracions han ajuntat esforços per EDUCAR A TRAVÉS DEL JOC i fer que la desena edició del Rodajoc - Pla de l'Estany ja sigui una realitat.

Per a més informació sobre el Rodajoc podeu clicar el següent enllaç.