Blog

04 febrer 2019

DESCARREGA'T EL CALENDARI DE CURSES I MARXES POPULARS DEL PLA DE L’ESTANY 2019

El Calendari de Curses i Marxes Populars del Pla de l’Estany resumeix tota la proposta esportiva referent a curses, marxes, duatlons, triatlons, caminades i curses de bicicleta tot terreny (BTT) de caràcter popular i obertes a tothom que hi vulgui participar.

En el Calendari podreu trobar el dia i el mes de les diferents propostes, l’horari de sortida, la població on es realitza, el quilometratge i l’organitzador de les proves així com un correu electrònic de contacte per si desitgeu més informació. Us el podeu descarregar clicant aquí.

A continuació us presentem amb més detall algunes propostes que inclou el calendari.
3r CIRCUIT DE CURSES POPULARS DEL PLA DE L'ESTANY que tenen com a objectiu fomentar la participació, la pràctica de l'esport popular al Pla de l'Estany i promocionar les curses de curt recorregut i baixa dificultat que es realitzen a la comarca.

CIRCUIT DE CAMINADES SALUDABLES DEL PLA DE L’ESTANY les quals volen fomentar la pràctica d’activitat física a la població general a través de caminades de poca dificultat i poc quilometratge i amb el valor afegit d’oferir diferents temàtiques “Esportives, culturals, de descobriment de l’entorn, etc”. Aquestes caminades són gratuïtes pels usuaris gràcies a formar part del Programa de dinamització de Parcs i Xarxes d’Itineraris saludables de DIPSALUT que al Pla de l’Estany dinamitza el Consell Esportiu del Pla de l’Estany.

Us volem animar a participar a les diferents propostes independentment de la vostra edat o condició física, estem segurs que trobareu la prova que més s’adapti als vostres interessos.

Fent esport feu salut!!!