Blog

06 novembre 2017

EL 2n CIRCUIT DE CURSES POPULARS DEL PLA DE L'ESTANY CREIX I ESTRENA WEB

A www.cursesplaestany.cat trobareu informació detallada de totes les curses del Circuit i podreu realitzar les vostres inscripcions i conèixer les classificacions de cada jornada.

El Circuit de Curses Populars del Pla de l'Estany creix en nombre de curses i en aquesta segona edició obre una plataforma web exclusiva per facilitar als usuaris la gestió de les inscripcions i informació de les diferents jornades amb imatges i classificacions d'aquestes.

La I Cursa Popular de Fontcoberta s'uneix al Circuit i d'aquesta manera s'amplia fins a 6 jornades el calendari de curses que es desenvolupen en diferents indrets de la comarca.

El Circuit, que en la seva primera edició va comptar amb la participació d'uns 1000 atletes, té com a objectiu fomentar la participació i la pràctica de l'esport popular al Pla de l'Estany i promocionar les curses de curt recorregut i baixa dificultat que es realitzen s'inicia el diumenge 26 de novembre amb la XI Marxa Popular Ciutat de Banyoles i finalitza el 18 de març amb la I Cursa Popular de Fontcoberta.

Calendari de curses

XI Marxa Popular Ciutat de Banyoles – 26 novembre 2017
XXII Cursa Popular de Porqueres – 8 desembre 2017
III Marxa solidària Serinyà – Mas Casadevall – 21 gener 2018
IX Cursa atlètica Run-Run La Vall del Terri – 11 febrer 2018
XI Volta popular Estany de Banyoles – 4 març 2018
I Cursa Popular de Fontcoberta – 18 març 2018

Com funciona el Circuit?

El Circuit de Curses populars del Pla de l'Estany consta de 6 proves puntuables i per poder participar cal formalitzar la inscripció a cadascuna de les diferents proves del Circuit o a tot el Circuit.

Formaran part de la classificació del Circuit de Curses populars tots aquells esportistes participants en qualsevol de les 6 proves i de la classificació en sorgiran 2 premis per cada categoria que s'entregaran a l'última jornada.

Els premis

Aquest circuit té un altre valor afegit, es caracteritza per reconèixer l'esforç i la regularitat dels esportistes. El Premi Especial Puig-Clarà, es crea per donar valor a la participació i no exclusivament als resultats i vol animar als esportistes a inscriure's en totes les jornades sense ànim competitiu, per altra banda, el Premi Atleta Popular puntuarà els millors resultats obtinguts a cada prova.
Trobareu informació detallada en el fullet adjunt i en la pàgina web.

Inscripcions

Totes les inscripcions es gestionen des de la nova pàgina web del Circuit www.cursesplaestany.cat

Més informació

Per a qualsevol consulta ta,mbé podeu contactar amb nosaltres a consellesportiu@ceplaestany.cat