Blog

29 setembre 2017

CIRCUIT COMARCAL DE CROS. INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Ja podeu consultar el calendari de totes les jornades de Circuit Comarcal de Cros previstes per aquest curs 2017-18 i fer les vostres inscripcions.

Enguany, el Circuit Comarcal de Cros iniciarà la seva activitat el dijous dia 12 d'octubre en el municipi de Camós. Aquesta serà la primera de les 6 jornades de proves esportives previstes per aquest curs, la resta es duran a terme en els municipis de Fontcoberta, Palol de Revardit, Serinyà, Porqueres i Cornella del Terri.

El Circuit que està destinat a nens/es de P3 a 6è de primària, és una matinal esportiva que té com a objectiu promoure la pràctica d'aquesta modalitat esportiva, però també vol ser un espai per gaudir de l'activitat física i de la companyia dels amics i de la família, per això durant totes les jornades també s'ofereixen jocs i activitats esportives paral·leles.

Aquest Circuit Comarcal de Cros és una de les activitats populars infantils més consolidades de la comarca del Pla de l'Estany perquè compta amb anys de trajectòria i està molt arrelada en la cultura esportiva de la població.

Totes les proves del Circuit Comarcal de Cros són puntuables i per resultats, en la classificació se sumen els 5 millors resultats de cada atleta. Cal tenir en compte que pels atletes de P3, P4 i P5 no hi ha resultats, però sí que són premiats per la seva participació amb medalles d'or, plata o bronze en funció del nombre de jornades que han participat.

Durant l'última jornada es faran entrega dels trofeus als 3 primers classificats de cada categoria i de les medalles com a premi a la participació dels més petits/es.

La participació dels atletes en aquest Circuit també té un altre reconeixement, es tracta del Premi a la Participació. Durant totes les jornades els participants van segellant el seu Passaport Esportiu. Aquest passaport és un document que recull l'assistència a totes les jornades del Circuit de Cros, del Viatge Esportiu i del Correjoc en Família. Pretén ser un element motivador perquè els participants a totes aquestes jornades obtinguin també un reconeixement al seu esforç i a la regularitat, donat que finalment també obtenen el Premi a la Participació.

Les inscripcions es poden fer per a tot el Circuit Comarcal de Cros i automàticament quedareu inscrits a les 6 proves o bé a una jornada determinada.

Per més informació i inscripcions, cliqueu el següent enllaç.