Blog

18 setembre 2017

10a EDICIÓ DE LA FESTA DE L’ESPORT BANYOLÍ

Aquest passat divendres 15 de setembre, l’Ajuntament de Banyoles va organitzar la 10a edició de la Festa de l’esport banyolí. L’acte que es va dur a terme en les instal·lacions del Club Natació Banyoles, té com a objectiu reconèixer a clubs i persones que han destacat en les diferents modalitats esportives durant l’any 2016.

Es van lliurar els diferents reconeixements als guanyadors, que han estat escollits per una comissió formada per representants dels clubs esportius locals.

Per part del Consell Esportiu del Pla de l'Estany, es va proposar el reconeixement a tots els nens i nenes que el passat curs 16/17 van obtenir el Premi a la Participació. Aquest premi també com a finalitat reconèixer la fidelització dels esportistes que han participat en un nombre determinat de proves esportives, fet que permet unir dos dels programes més destacats, el Viatge Esportiu Comarcal i els Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Durant l’acte, també es van entregar dos trofeus especials. El primer va ser per a la jugadora de bàsquet Sílvia Serrat, nomenada com a millor esportista banyolina de l’any 2016, i en segon lloc en Rafel Ripoll i Joan Pagès, que van rebre el trofeu de forjador de l’esport banyolí del 2016 per la seva dedicació a l’esport.