Blog

07 setembre 2017

SEMINARI DE MESTRES D’EDUCACIÓ FÍSICA DE PRIMÀRIA DE LA COMARCA

Els mestres d’Educació Física de les escoles del Pla de l’Estany es reuneixen en la trobada anual organitzada pel Consell Esportiu per dissenyar el model d’esport escolar per aquest nou curs dins el marc del Pla Català de l’esport.
En aquesta cita anual es fa la presentació del calendari de totes les activitats programades per aquest curs 17/18 per als nens i nenes de primària, tant si es porten a terme en horari lectiu com si són extraescolars o activitats de cap de setmana.
Des de fa uns anys el Consell Esportiu organitza les Trobades Comarcals d’alumnes dels cursos de 2n, 4t i 6è de primària i en les quals participen entre totes escoles de la comarca.
Un altre dels esdeveniments esperats, és la trobada Rodajoc que com cada any també permet als alumnes de 3r de primària conèixer els jocs que es practiquen arreu del món,
Els objectius d’aquestes activitats són afavorir la interrelació entre l’alumnat de les escoles del Pla de l’Estany i fomentar la relació positiva dels nens i nenes amb l’activitat física i l’esport.
Per últim, també hem treballat un any més per oferir un ampli calendari d’activitats multiesportives extraescolars a través de la nostra Escola Comarcal d’Iniciació Esportiva i activitats de cap de setmana d’àmbit familiar amb el Viatge Esportiu.