Blog

22 abril 2016

AVUI COMENÇA EL PERÍODE D'INSCRIPCIÓ PELS CASALS D'ESTIU I CURSETS DE NATACIÓ

Els CASALS D'ESTIU del Consell Esportiu són una proposta d'activitat pel període de vacances estivals adreçada als nens i nenes de la comarca del Pla de l'Estany. L'objectiu d'aquesta proposta és que puguin gaudir de l'estiu realitzant activitats esportives, lúdiques i fomentar la relació entre els participants i la seva vinculació amb el municipi, a més de la promoció de valors i hàbits saludables.

Entre les activitats proposades, els participants podran gaudir de sortides en BTT, gimcanes pel poble, excursions, jocs aquàtics i multiesportius, tallers i bany diari.

Els Casals d'Estiu van dirigits als nens i nenes de la comarca, des de P3 fins a de primària i es portaran a terme a Banyoles (Escola la Draga) i a Cornellà del Terri (Escola Vall del Terri). A Banyoles s'iniciarà el 22 de juny i acabarà el 12 d'agost mentre que a Cornellà del Terri s'iniciarà el mateix 22 de juny però acabarà el 9 de setembre, excepte les setmanes del 15 i 22 d'agost. En ambdós casos, l'horari del casal serà de 9.00 a 13.00 h. amb servei de benvinguda i recollida.

El CURSET DE NATACIÓ és una activitat esportiva que se centra en la pràctica de les habilitats més fonamentals de la natació. Per assolir els objectius, els participants realitzaran activitats, jocs i exercicis dinàmics per tal de prioritzar l'activitat continuada de les sessions.

El curset de natació va dirigit als nens i nenes de la comarca, des de P3 fins a 4t de primària i es portarà a terme a la Piscina Municipal de Cornellà del Terri. S'iniciaran el 27 de juny i finalitzaran el 5 d'agost, i hi haurà dos torns, de 15.30 a 16.30 h i de 16.30 a 17.30 h. El preu serà a partir de 47,00€ per quinzena/nen. Es poden gaudir de descomptes per famílies nombroses o monoparentals i germans; a més d'un període de promoció.

Les INSCRIPCIONS es poden començar a fer a partir del 25 d'abril i fins el 20 de maig a través de la pàgina web www.ceplaestany.cat o trucant al número 972 581 344.

I en aquest curs 15/16, repetim amb l'experiència de l'ESTIU JOVE, un casal destinat a joves de 1r a 4t d'ESO, on a part de fer moltes activitats lúdiques i multiesportives, els joves a partir de 2n d'ESO, que ho desitgin, podran cursar el CIATE D'ESTIU. Properament més informació!