Blog

07 abril 2016

EL CONSELL ESPORTIU TORNA A FORMAR PART DE LA PROPOSTA LLEURE PER A TOTHOM

El proper dissabte 9 d'abril, a partir de les 16.30 h. es presenta la marca LLEURE PER A TOTHOM, una proposta educativa adreçada a tota la ciutadania.

La Muralla ha estat el lloc escollit per presentar el Lleure per a Tothom, adreçar a tots els nens/es i joves de la Comarca del Pla de l'Estany. Durant aproximadament dues hores tots els assistents podran participar en els tallers organitzats per les entitats que formen el projecte, entre elles el Consell Esportiu del Pla de l'Estany.

La marca Lleure per a Tothom és un projecte compartit entre l'Ajuntament de Banyoles, les entitats educatives que s'hi comprometen i la mateixa ciutadania. Te per objectiu fomentar la igualtat d'oportunitats per a tothom, impulsar metodologies que fomentin l'aprenentatge i la creativitat amb els participants i vetllar per un bon ambient de l'activitat i la seva qualitat.

La jornada s'iniciarà a les 16.30 h. amb la benvinguda a càrrec de la Colla Gegantera de Banyoles i els Timbalers de les Gàrgoles de Foc.

Tot seguit, a partir de les 17.00 h. es farà la presentació de la marca Lleure per a Tothom i dels casals adherits a la marca, i a partir de les 17.15 h. els assistents podran realitzar un tastet de l'oferta d'estiu a càrrec de les entitats del "Lleure per a Tothom".

També en aquesta ocasió, s'ha preparat un audiovisual que us recomenem veure.

Us esperem dissabte a La Muralla!