Blog

05 abril 2016

SEGONA PARADA DEL VIATGE ESPORTIU CELEBRADA A L'ESCOLA CASA NOSTRA

El passat diumenge 3 d'abril es va dur a terme a l'Escola Casa Nostra la 2a parada del Viatge Esportiu Comarcal del curs 2015-16, dirigit a nens i nenes de P3 a 6è de primària i a les seves famílies i acompanyants.

En aquesta ocasió, el temps va respectar la jornada i 138 nens i nenes van tenir l'oportunitat de realitzar activitats vinculades al Colpbol, un esport de recent invenció (1996-1997) on en un partit entre dos equips mixtes de 7 jugadors s'ha de colpejar la pilota amb l'objectiu final de fer-la entrar dins la porteria contrària.

Com de costum, una vegada els nens i nenes van estar distribuïts en grups segons l'edat, els seus familiars i acompanyants també van poder gaudir d'una cursa d'orientació per la natura, gaudint de l'entorn de l'escola i l'Estany de Banyoles. Al final de l'activitat, es va procedir a l'habitual segellada de passaports.

Aquesta ha estat la segona parada del Viatge Esportiu Comarcal d'aquest curs 15/16. La jornada ha estat organitzada pel Consell Esportiu del Pla de l'Estany, l'AMPA de l'Escola Casa Nostra i l'AMPA de l'Escola Alzina Reclamadora.

La següent parada tindrà lloc el proper diumenge 10 d'abril a l'Escola Vall del Terri i serà dedicada a la pràctica de l'handbol.

Per inscripcions i tota la informació relacionada amb el Viatge Esportiu CLIQUEU AQUÍ.

Us esperem a tots i totes el proper 10 d'abril a l'Escola Vall del Terri.