Blog

25 juny 2015

FORMACIÓ DE MONITORS

El dissabte 13 de juny tots els monitors i les monitores que formaran part de l’equip d’estiu del Consell Esportiu van assistir a una formació interna que va tenir lloc al Pavelló de la Farga per l’equip dels casals, i a l’Alberg de Banyoles per l’equip de les Estades de “l’Estiu és teu”.

Les dues formacions van tenir una part comuna que consistia en la dinamització de grups, equips de treball i activitats esportives i de lleure, a través de situacions quotidianes que es poden trobar a les activitats d’estiu. Tot seguit es posava en debat la part pràctica portada a terme, per tal d’aprofundir en els temes plantejats.

La jornada es va complementar amb la formació sobre el desenvolupament d’activitats d’aventura i al medi natural com són la BTT, l’escalada o el tir amb arc, amb especial incidència als aspectes de seguretat sempre necessaris a totes les activitats.     

Amb aquesta formació, el Consell Esportiu del Pla de l’Estany dóna per finalitzada la preparació de les diferents activitats d’estiu.