Blog - Noticies Destacades

19 gener 2011

CASAL BLANC -Lleure/Esport/ Natura/Teatre/Música

5 Entitats de la comarca proposen una activitat multidisciplinar per a la Setmana Blanca 

Els nens i nenes que participin en el Casal Blanc, del 28 de febrer al 4 de març de 2011, gaudiran de l’oportunitat de fer esport, disfrutar de la natura, d’aprendre teatre, música i noves propostes de lleure.  

L'Aula de Teatre de Banyoles, la Coordinadora de Lleure del Pla de l'Esatny, l'Escola Municipal de Música, l'Escola de Natura de Banyoles i el Consell Esportiu del Pla de l'Estany organitzen durant la Setmana Blanca, del 28 de febrer al 4 de març de 2011 una proposta de cinc dies adreçada als nens/es de 1er fins a 6è de la comarca. Es tracta del Casal Blanc, amb l'horari de les 9:00 a les 13:00 (es pot sol.licitar servei de menjador), que es durà a terme a les instal.lacions de la cèntrica Escola Baldiri Reixach i en diversos equipaments municipals que l'Ajuntament cedeix als organitzadors.

Per a que ningú s'avorreixi, l'oferta del Casal Blanc s'ha diversificat el màxim possible amb  disciplines ben entretingudes. Els nens i nenes que participin en el Casal Blnac descobriran cada dia una nova activitat: "Cinc dies, cinc activitats diferents". Coneixeran noves propostes de lleure, aprendran a conèixer i respectar la natura que ens envolta, descobriran les arts escèniques a través del joc i la creació de personatges, rebran la informació necessària per a que retinguin les primeres nocions de música i practicaran noves activitats esportives.

Per inscriure's en aquest fantàstic viatge multidisciplinar, només cal que us poseu en contacte amb l'empresa Ventall 2008 SL (Cr. del Canat, 95) 972 580176 un dia comprès entre el 17 de gener i 11 de febrer de 2011.