Blog

29 abril 2015

QUARTA PARADA DEL VIATGE ESPORTIU CELEBRADA A FONTCOBERTA

El passat diumenge 26 d’abril es va celebrar a la Zona Esportiva de Fontcoberta, la quarta parada del Viatge Esportiu Comarcal del curs 2014-15, dirigit als nens i nenes de P3 a 6è de primària i a les seves famílies i acompanyants. 

En aquesta ocasió, el temps va continuar respectant les parades esportives com fins ara, i no es van complir les amenaces de pluja. Un total de 135 nens i nenes van tenir l’oportunitat de jugar al Rugbi Flag en un camp de gespa natural en molt bon estat. Aquest esport es tracta d’una modalitat de rugbi, on s’elimina el contacte físic per tal de fer-lo més compatible amb les característiques dels nens i nenes.

Com de costum, un cop els nens i nenes van estar distribuïts en grups, els seus familiars i acompanyants també van poder gaudir de la pràctica d’aquest esport, instruïts per uns monitors del Club Rugbi Banyoles, que van col•laborar en tot moment amb les activitats tan de nens com d’adults. Al final de l’activitat, es va procedir a l’habitual segellada de passaports. 

Aquesta ha estat la penúltima parada del Viatge Esportiu Comarcal d’aquest curs 14/15.  La jornada ha estat organitzada pel Consell Esportiu del Pla de l’Estany i l’AMPA l’Alzina Reclamadora, amb el suport de  l’Ajuntament de Fontcoberta i la col•laboració del Rugbi Banyoles.

La propera parada tindrà lloc el proper diumenge 17 de maig, a l’escola Baldiri Reixac de Banyoles i serà dedicada a la pràctica de l’handbol. En aquesta parada esportiva final, es donaran els premis a la participació de tots els nens i nenes assistents. No us ho perdeu!

Us hi esperem a tots!