Blog

28 abril 2015

COMENÇA EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ PELS CASALS D’ESTIU I CURSETS DE NATACIÓ

Els CASALS D’ESTIU del Consell Esportiu són una proposta d’activitat pel període de vacances estivals adreçada als nens i nenes de la comarca del Pla de l'Estany. L’objectiu d’aquesta proposta és que puguin gaudir de l’estiu realitzant activitats esportives, lúdiques i fomentar la relació entre els participants i la seva vinculació amb el municipi, a més de la promoció de valors i hàbits saludables.

Entre les activitats proposades, els participants podran gaudir de sortides en BTT, gimcanes pel poble, excursions, jocs aquàtics i multiesportius, tallers i bany diari.

A qui van dirigits? Els Casals d’Estiu van dirigit als nens i nenes de la comarca, des de P3 fins a de primària.

A on? Es portaran a terme a Banyoles (Escola de la Draga) i a Cornellà del Terri (Escola Vall del Terri).

Quan? El Casals d’estiu s’iniciaran el 22 de juny fins al 7 d’agost (a Banyoles) / 14 d’agost i setembre (a Cornellà del Terri).

Quin horari? L’horari serà de 9:00h a 13:00h, amb servei de benvinguda i recollida.

Quin preu? Preu a partir de 37,00€ per setmana/nen. Es poden gaudir de descomptes per famílies nombroses o monoparentals i germans; a més d’un període de promoció.

 

Els CURSETS DE NATACIÓ són una activitat esportiva que es centren en la pràctica de les habilitats més fonamentals de la natació. Per assolir els objectius, els participants realitzaran activitats, jocs i exercicis dinàmics per tal de prioritzar l’activitat continuada de les sessions.

A qui van dirigits? Els Cursets de Natació van dirigit als nens i nenes de la comarca, des de P3 fins a 4t de primària.

A on? Es portaran a terme a la Piscina Municipal de Cornellà del Terri

Quan? El Cursets de Natació s’iniciaran el 29 de juny fins al 7 d’agost

Quin horari? Hi haurà 2 torns de 15:30h a 17:30h.

Quin preu? Preu a partir de 47,00€ per quinzena/nen. Es poden gaudir de descomptes per famílies nombroses o monoparentals i germans; a més d’un període de promoció.

Enguany les INSCRIPCIONS es poden començar a fer a partir del 27 d’abril i fins el 22 de maig, a través de la pàgina web www.ceplaestany.cat o trucant al número 972 581 344.

I COM A NOVETAT, en aquest curs 14/15, hem dissenyat ESTIU JOVE, un casal destinat a joves de 1r a 4t d’ESO, on a part de fer moltes activitats lúdiques i multiesportives,  els joves a partir de 2n d’ESO, que ho desitgin, podran cursar el CIATE D’ESTIU.

Properament més informació!