Blog

10 abril 2015

EL VIATGE ESPORTIU: UNA PROPOSTA ENGRESCADORA

El passat 22 de febrer en motiu de la inauguració del Viatge Esportiu 2015 a l’Escola del Pla de l’Ametller, s’aprofità per recollir la informació audiovisual i elaborar una càpsula informativa que ha estat presentada recentment per la Generalitat de Catalunya.

Dins el marc de la sèrie televisiva “Esport Escolar” el Viatge Esportiu Comarcal va ser protagonista d’un dels 13 capítols que composa la sèrie.   L’activitat fou escollida com una activitat singular dins el marc del Pla Català de l’esport a l’Escola (PCEE).

La sèrie pretén mostrar aquelles iniciatives i activitats relacionades amb l’esport escolar, que es promouen des de la Secretaria General de l’Esport i moltes d’elles organitzades pels Consells Esportius d’arreu del territori.

La sèrie destaca els valors intrínsecs d’aquestes activitats i els beneficis, tant a l'àmbit de salut com de cohesió social, que aporten als nens i joves d’arreu de Catalunya.

Al capítol del Viatge Esportiu Comarcal la càmera va acompanyar a l’Eduard i a la Queralt en el seu dia a dia, i els protagonistes ens expliquen la seva experiència en relació amb l’esport escolar.

Us invitem a veure l’audiovisual i esperem veure-us a tots a la propera parada del Viatge Esportiu Comarcal que serà el proper 26 d’abril a la Zona Esportiva de Fontcoberta.

 

AUDIOVISUAL          ALTRES CAPÍTOLS