Blog

08 abril 2015

EL CONSELL ESPORTIU FORMARÀ PART DE LA PROPOSTA LLEURE PER A TOTHOM

El proper dissabte 11 d’abril, a partir de les 16:30h es presenta la marca LLEURE PER A TOTHOM, una proposta educativa adreçada a tota la ciutadania.

La Muralla ha estat el lloc escollit per presentar el Lleure per a Tothom, adreçat a tots els nens/es i joves de la Comarca del Pla de l’Estany. Durant aproximadament dues hores tots els assistents podran participar en els tallers organitzats per les entitats que formen el projecte, entre elles el Consell Esportiu del Pla de l’Estany.

La marca Lleure per a Tothom és un projecte compartit entre l’Ajuntament de Banyoles, les entitats educatives que s’hi comprometen i la mateixa ciutadania. Te per objectiu fomentar la igualtat d’oportunitats per a tothom, impulsar metodologies que fomentin l’aprenentatge i la creativitat amb els participants i vetllar per un bon ambient de l’activitat i la seva qualitat.

El mateix 11 d’abril, també s’aprofitarà l’ocasió per presentar els Casals d’estiu que s’han compromès amb el Lleure per a Tothom, i durant la cloenda hi haurà xocolatada per a tothom.

Us hi esperem!!