Blog

01 abril 2015

ACABA EL CIATE DEL CURS 14-15

Aquest matí, els vint-i-un joves que el passat mes de desembre van començar el Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esports (CIATE), han posat punt i final a la formació d’aquest curs 14-15. La proposta ha estat organitzada per l’Ajuntament de Cornellà del Terri i el Consell Esportiu del Pla de l’Estany.

Recordem que el CIATE és un curs destinat a monitors/es i consta de 60 hores distribuïdes en 3 blocs, on el principal objectiu és oferir als alumnes continguts teoricopràctics  per desenvolupar-se com a dinamitzadors i conductors de grups i activitats. Els joves, de mans de formadors titulats i vinculats al món de l’esport i la docència, han rebut formació genèrica sobre l’esport i el monitoratge.

Durant aquests tres dies de Setmana Santa, els alumnes han fet bona part del Bloc específic de JOC I ESPORT EN EDAT ESCOLAR, amb continguts d’esports individuals, d’esports col·lectius, jocs, dinàmiques de grup...

Els alumnes que han finalitzat els 3 blocs amb èxit rebran la certificació de l’Escola Catalana de l’Esport, òrgan que coordina la formació en l’àmbit de l’esport del Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.