Blog - Noticies Destacades

25 novembre 2010

JA TENIM AQUÍ, EL CASAL JEIP JEES NADAL!

 El Casal Esportiu JEIP JEES de Nadal està dissenyat a partir de continguts esportius i de lleure. Nens i nenes d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys provinents de totes les escoles de la comarca en seran els majoritaris usuaris.

La principal línia que seguiran les activitats esportives proposades en el casal de Nadal estaran estretament lligades amb els esports d’equip. L’alumnat de 1r a 6è practicarà esports com l’ultimate, el bàsquet, l’handbol, el korfbal, etc.

Tanmateix, les activitats de lleure es realitzaran a partir de continguts nadalencs per tenir una transferència directa amb l’època en què fem el casal. Serà l’alumnat de cicle infantil el que farà més activitats d’aquest format; tot i que no es pot oblidar que també farà activitat física.

Aquest Nadal, com a novetat, tens l'oportunitat de triar l'Escola on pots realitzar el Casal JEIP JEES de Nadal:

-Escola La Draga / Escola Pla Ametller / Escola Vall del Terri

TORNS: 

1r Torn: 23,24,27,28,29,30 i 31 de Desembre de 2010  (70€)

2n Torn: 3,4 i 5 de Gener de 2011 (30€)

1r + 2n torn: 100€

INSCRIPCIONS: en el següent enllaç podeu fer la inscripció via web als Casals de l'Escola Pla de l'Ametller i Draga. Sinó us podeu dirigir a l'apartat esquerre de la pàgina web:

1)INSCRIPCIONS

2)Programa: Esport per nens - Casals

3) Activitats: Escola Pla de l'Ametller o Escola La Draga.

En el cas que volgueu realitzar la inscripció a l'Escola Vall del Terri us haureu de dirigir al Pavelló de Cornellà o contactar amb el 619 70 61 30.

 

NADAL ESPORTIU, NO T'HO DEIXIS ESCAPAR!