Blog

23 setembre 2010

UN PAS ENDAVANT

El Consell Esportiu del Pla de l’Estany ha fet un pas endavant molt important en el seu procés de creixement com a entitat que li permetrà oferir un millor servei als esportistes, famílies, entitats i escoles de la nostra comarca. Des d’aquest passat mes d’agost, el Consell Esportiu té la seva nova seu al Centre de Tecnificació de la Farga, ubicat a la zona de Mas Riera, a l'antic emplaçament dels barracons de l'IES Pla de l'Estany. Amb les noves instal·lacions es consolidarà l’oferta esportiva que s’està oferint des de fa uns anys i augmentarà el ventall de propostes per a totes les edats amb el nivell de qualitat, atractiu i d’organització assolit fins ara.

El trasllat del Consell Esportiu del Pla de l'Estany (l’antiga seu era a la Incubadora de Banyoles) a aquest nou equipament estava previst des de fa temps, ja que l’entitat hi té un espai reservat pràcticament des del disseny inicial. L’entitat disposa a partir d'ara d’instal·lacions més espaioses, un magatzem propi molt accessible i una aula de formació.

El canvi de seu, doncs, permetrà diversificar molt més l'oferta d'activitats del Consell Esportiu. Les noves possibilitats que ofereix el Centre de Tecnificació de la Farga brinden una immillorable oportunitat per obrir noves propostes de lleure destinades a adults, al marge de les ja existents dirigides a nois i noies en edat escolar. L’any passat es va començar a treballar en aquest sentit i d’ara en endavant aquesta aposta es consolidarà i s’ampliarà. El trasllat de l’entitat a la nova seu comporta un canvi de número de telèfon, que a partir d'ara és el 972 58 13 44. A més a més, durant el mes d’octubre s’ha posat en marxa el portal web www.ceplaestany.cat. El web del Consell Esportiu del Pla de l’Estany serà la porta de benvinguda d’una entitat que pretén continuar treballant amb el mateix entusiasme de sempre per a que l’esport de la nostra comarca tingui una presència cada cop major a la societat.