Blog

23 setembre 2010

CASAL JEIP JEES ESTIU 2010

Més de 100 nens/es de P3 fins a 2n d’ESO de la comarca del Pla de l’estany disfruten d’un Juliol ple d’activitats esportives en el JEIP JEES Estiu 2010.

L’Escola de la Draga de Banyoles, ha estat l’escenari de part del passat mes de juny i tot el mes de juliol , del JEIP JEES d’estiu organitzat des del Consell Esportiu.

 Els JEIP i JEES, tenen una temàtica principal en funció de l’època de l’any on es troben i totes les temàtiques giren entorn a aquesta. Aquest estiu, la temàtica foren els esports d’aigua i a la natura. Les diferents activitats realitzades van ser: natació, escalada, senderisme, btt, xerrades, tallers pràctics sobre excursionisme o orientació i moltes altres...

 Els nens/es del grup JEES, varen tenir l’oportunitat de triar aquells esports que més els hi agradaven  i rebre sessions de mans de tècnics especialistes de les diferents entitats col·laboradores, que enguany foren el Club Banyoles Slot, el Club Handbol Banyoles i el Club Patinatge Artístic Cornellà del Terri.

 Però el JEIP JEES, no només és activitat esportiva, el JEIP JEES és també valors, educació, respecte i aprenentatge, i tot això estava a mans d’altres entitats col·laboradores com són la Creu Roja Banyoles amb un taller teòric i pràctic sobre primers auxilis en el medi aquàtic, el cos de Bombers de Banyoles mitjançant una xerrada taller sobre la prevenció d’incendis o el Pla Educatiu d’Entorn Banyoles-Porqueres amb un taller sobre interculturalitat entre altres activitats.

El JEIP i JEES va finalitzar el divendres 30 de juliol amb una gran festa a l’escola on tots els nen/es que havien participat als diferents torns hi estaven convidats.