Activitats - Detall

Team Fit

1/02/2021
De 16.30 a 17.30 h
Al propi Institut
15,00 €

Què és Team Fit?

Team Fit és una activitat per a joves de 12 a 16 anys, inspirada en l'entrenament funcional i el Crossfit, però amb la particularitat que es realitza i es competeix en grup.

Durant els dos primers mesos, els grups realitzaran sessions d’entrenament que serviran per guanyar forma física per tal de poder entrar, aquells que vulguin, a la competició de l’últim mes, els Team Fit Games.

En les sessions setmanals dels dos primers mesos s'hi realitzaran dos tipus d'entrenament:

  • 1) F2F (Face To Face / Cara a Cara) - Aquestes sesions seran presencials on tot el grup es trobarà un dia a la setmana a les instal·lacions del seu institut per a realitzar un entrenament d'1 hora acompanyats d'un/a tècnic especialitzat. Dóna una ullada als horaris d'entrenament per tal de poder escollir aquell que millor s'ajusti a la teva disponibilitat!
  • 2) DIY (Do It Yourself / Fes-t'ho tu mateix) - A més de la sessió F2F, cada participant obtindrà un entrenament personalitzat per tal que el pugui realitzar durant el seu temps lliure a casa o allà on vulgui.

Pel que fa a la competició, els Team Fit Games, se celebraran l'últim mes (abril 2021) i serà una competició entre les diferents franges d'entrenament F2F, que esdevindran equips de competició (els grups classe d'una franja horària competiran conjuntament formant, així, un equip). En cadascuna de les sessions d’aquesta competició es proposarà el mateix RDE (Repte del Dia en Equip) durant la setmana en curs. Aquest RDE serà un exercici en equip a partir del qual cada equip obtindrà una única puntuació. Aquesta puntuació determinarà la classificació setmanal entre els diferents equips dels diferents instituts (s’actualitzarà setmanalment en aquesta pàgina web). Els 3 primers classificats en acabar els Team Fit Games obtindran:

  • 1r classificat: 200,00 €
  • 2n classificat: 150,00 €
  • 3r classificat: 100,00 €

*El premis seran repartits entre tots els i les participants de l'equip de competició format pels diversos grups classe d'una mateixa franja d'entrenament F2F.

 

Metodologia d’entrenament

Les sessions d'entrenament presencials (F2F) i a casa (DIY), així com els RDE durant els Team Fit Games, utilitzaran la metodologia d'entrenament HIIT (High Intensity Interval Training) – Entrenament d’alta intensitat intervàl·lic (treball intens i descans curt). Alhora, els exercicis realitzats estaran dissenyats per realitzar-los amb el propi pes corporal, de manera que els i les participants podran seguir practicant-los un cop el programa arribi a la seva fi.

Beneficis del Team Fit:

  • Obtenció de beneficis per a la salut i el rendiment en menys temps.
  • Sessions més motivadores: permet gaudir més de l’exercici físic i al mateix temps desencadena intencions de seguir realitzant-lo de forma habitual.
  • Utilització del propi pes corporal, amb la qual cosa es pot fer a tot arreu.
  • Activitat COVID Free.

 

Quants hem de ser al grup?

Els grups estaran formats pels grups classe amb un màxim de 15 participants per grup classe. En un franja d'entrenament hi pot haver més d'un grup classe, però la suma total de participants per a cada franja d'entrenament no podrà sobrepassar els 15 participants. 

 

Què he de fer per inscriure'm? 

El període d'inscripció va del 20 al 28 de gener de 2021. Aquestes es realitzen al propi institut, seguint el següent procediment.

1) Informar de la voluntat de participar al responsable de l'activitat del teu institut. Ell o ella t'apuntarà a la llista de pre-inscrits i et donarà la butlleta d'inscripció individual i la declaració responsable (pots trobar aquests dos documents en aquest apartat web).

2) Per confirmar la inscripció, hauràs d'omplir aquests documents i entregar-los com a molt tard el primer dia de sessió al monitor/a de l'activitat. També els pots entregar abans al teu institut o a les oficines del Consell Esportiu.

3) La inscripció es fa efectiva quan es realitza el pagament de 15,00 € ja sigui el primer dia de la sessió amb efectiu (import just) o per transferència bancària (import de tot el grup) - Veure normativa de l'activitat.

NOVETAT! Ara també et pots inscriure a través del formulari que trobaràs fent clic al botó d'inscripcions!