Activitats - Detall

Jocs Esportius Escolars

Curs 20-21

Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya és un programa de promoció esportiva planificat i dirigit pel Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya mitjançant el Consell Català de l'Esport.

A través de la pràctica esportiva el seu principal objectiu és impulsar un model d'esport escolar educatiu i participatiu que inclogui també els vessants recreatiu i competitiu, fent-los compatibles amb la transmissió de valors educatius i cívics. 

> Documents d'interès

Celebrades les fases comarcals del Jocs Esportius Escolars de Catalunya, la Diputació de Girona i la Representació Territorial d'Esports de la Generalitat de Catalunya conjuntament amb els 8 Consells Esportius de la província organitzen la 6a edició dels Jocs Emporion, Jocs Esportius Escolars de les comarques de Girona.

Neixen amb la idea de dinamitzar i promocionar la cultura de l'esport entre els més petits, engrescant-los a participar en aquest repte personal i col·lectiu, ja sigui competint o simplement participant en un seguit d'activitats no competitives i de promoció obertes a tothom.

Lligues Territorials (vídeo)

 


Esports Convocats

 

Des del Consell Esportiu del Pla de l'Estany oferim a les entitats de la comarca l'opció de participar al Torneig Escacs Intercomarcal en Línia, en les categories de prebenjamí fins a sènior. El qual conta amb la participació d'escacistes d'aproximadament una dotzena de comarques diferents. 


Activitats

El Consell Esportiu del Pla de l'Estany proposa les següents activitats de Futbol 7 durant el present curs:

  • Lligues Intercomarcals de futbol 7
  • Cicle de Trobades Escoleta
  • Trobada Comarcal F7

Activitats

El Consell Esportiu del Pla de l'Estany proposa les següents activitats de Futbol Sala durant el present curs:

  • Trobada comarcal escoleta, prebenjamí i benjamí
  • Torneig comarcal de futbol sala aleví

Activitats

La Lliga Territorial de Gimnàstica Artística enguany es durà a terme a 4 comarques amb l'objectiu de sectorialitzar la competició. Cada esportista tindrà l'oportunitat de participar com a mínim a dues jornades. Aquesta lliga conta amb la participació de gimnastes del Baix Empordà, del Gironès, del Ripollès, de La Selva i del Pla de l’Estany.

 


Activitats

La Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica enguany es durà a terme a 4 comarques amb l'objectiu de sectorialitzar la competició. Cada esportista tindrà l'oportunitat de participar com a mínim a dues jornades. Aquesta lliga conta amb la participació de gimnastes del Baix Empordà, del Gironès, del Pla de l'Estany i La Selva. 


Activitats

Des del Consell Esportiu del Pla de l'Estany oferim a les entitats de la comarca l'opció de participar a la Lliga Territorial de Hip Hop, la qual conta amb participació de diferents entitats de la demarcació de Girona.


Activitats

Des del Consell Esportiu del Pla de l'Estany oferim a les entitats de la comarca l'opció de participar a la Lliga Territorial de Patinatge Artístic, la qual conta amb participació de diferents entitats de la demarcació de Girona.


Activitats

Des del Consell Esportiu del Pla de l'Estany oferim a les entitats de la comarca l'opció de participar a la Lliga Territorial de Voleibol, la qual conta amb participació de diferents entitats de la demarcació de Girona.


Activitats