Activitats - Detall

Jocs Esportius Escolars

Curs 20-21

Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya és un programa de promoció esportiva planificat i dirigit pel Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya mitjançant el Consell Català de l'Esport. Neixen amb la idea de dinamitzar i promocionar la cultura de l'esport entre els més petits, engrescant-los a participar en aquest repte personal i col·lectiu, ja sigui competint o simplement participant en un seguit d'activitats no competitives i de promoció obertes a tothom.

Celebrades les fases comarcals del Jocs Esportius Escolars de Catalunya, la Diputació de Girona i la Representació Territorial d'Esports de la Generalitat de Catalunya conjuntament amb els 8 Consells Esportius de la província organitzen la 6a edició dels Jocs Emporion, Jocs Esportius Escolars de les comarques de Girona.

Lligues Territorials (vídeo)

 


Esports Convocats

 

Des del Consell Esportiu del Pla de l'Estany oferim a les entitats de la comarca l'opció de participar al Torneig Escacs Intercomarcal en Línia, en les categories de prebenjamí fins a sènior. El qual conta amb la participació d'escacistes d'aproximadament una dotzena de comarques diferents. 


Activitats

El Consell Esportiu del Pla de l'Estany proposa les següents activitats de Futbol 7 durant el present curs:

  • Lligues Intercomarcals de futbol 7
  • Cicle de Trobades Escoleta
  • Trobada Comarcal F7

Activitats

Des del Consell Esportiu del Pla de l'Estany oferim a les entitats de la comarca l'opció de participar a la Lliga Territorial de Voleibol, la qual conta amb participació de diferents entitats de la demarcació de Girona.


Activitats

La Lliga Territorial de Gimnàstica Artística enguany es durà a terme a 4 comarques amb l'objectiu de sectorialitzar la competició. Cada esportista tindrà l'oportunitat de participar com a mínim a dues jornades. Aquesta lliga conta amb la participació de gimnastes del Baix Empordà, del Gironès, del Ripollès, de La Selva i del Pla de l’Estany.

 


Activitats

La Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica enguany es durà a terme a 4 comarques amb l'objectiu de sectorialitzar la competició. Cada esportista tindrà l'oportunitat de participar com a mínim a dues jornades. Aquesta lliga conta amb la participació de gimnastes del Baix Empordà, del Gironès, del Pla de l'Estany i La Selva. 


Activitats

Des del Consell Esportiu del Pla de l'Estany oferim a les entitats de la comarca l'opció de participar a la Lliga Territorial de Patinatge Artístic, la qual conta amb participació de diferents entitats de la demarcació de Girona.


Activitats

El Consell Esportiu del Pla de l'Estany proposa les següents activitats de Futbol Sala durant el present curs:

  • Trobada comarcal escoleta, prebenjamí i benjamí
  • Torneig comarcal de futbol sala aleví

Activitats