Activitats - Activitats Escolars i familiars

Jocs Esportius Escolars

Curs 22 - 23
Comarques gironines

Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya és un programa de promoció esportiva planificat i dirigit per la Generalitat de Catalunya mitjançant el Consell Català de l'Esport. Neixen amb la idea de dinamitzar i promocionar la cultura de l'esport entre els més petits, engrescant-los a participar en aquest repte personal i col·lectiu, ja sigui competint o simplement participant en un seguit d'activitats no competitives i de promoció obertes a tothom.


Esports Convocats

El circuit gironí de cros és un conjunt de proves dins de la demarcació de Girona, puntuables i amb metratges adaptats a les diferents categories convocades de prebenjamí fins a veterans.


Activitats

Un any més es durà a terme el Campionat comarcal d'escacs obert a nens i nenes de les categories de prebenjamí, a cadet. 


Activitats

La Lliga d'Esports d'Equip, és una activitat adreçada als nens/es de 6è de primària, on el mateix equip participa en diferents discipilnes esportives representant la seva escola, i a través de reptes puntuables es genera una classificació.


Activitats

El Consell Esportiu del Pla de l'Estany proposa les següents activitats de Futbol 7 durant el present curs:

  • Lligues Intercomarcals de futbol 7
  • Cicle de Trobades Escoleta
  • Trobada Comarcal F7

Activitats

La lliga de gimnàstica artística està formada per 3 jornades individuals (modalitat femenina nivell A i B, i modalitat masculina) i d’equips, amb participació d’entitats de gran part de les comarques de Girona.


Activitats

La trobada comarcal de futbol sala és una competició que engloba tant a esportistes federats com esportistes escolars, formant equips de forma lliure i competint entre ells. En aquesta competició a més de tot el treball esportiu també és valora els valors esportius dels diferents equips.


Activitats

La lliga de gimnàstica rítmica és una competició on diferents entitats de les comarques de l'Alt Empordà, el Baix Empordà, el Gironès, el Pla de l'Estany i La Selva es troben en 3 jornades  per cada una de les diferents modalitats individuals (nivell A1, A2, B1, B2 i Obert) i de grups (conjunts, duos, trios i quartets).


Activitats

La lliga de hip hop és una competició on diferents entitats de les comarques Gironines es troben en dues jornades, la primera a la comarca del Gironès i la segona dins dels Jocs Emporion que se celebraran aquest any a La Selva. Aquesta competició està adreçada a les categories des de Prebenjamí fins a prèmium.


Activitats

T’agrada patinar i tens bona punteria?

La lliga de hoquei patins és una competició entre equips dels Consells Esportius del Gironès, la Selva, Baix Empordà i el Pla de l’Estany.


Activitats

T’agrada l’aigua i desplaçar-te per ella? La Lliga de Natació formada per 3 jornades d'individual i relleus, amb participació dels Consells Esportius de l'Alt Empordà, Baix Empordà, Cerdanya i Gironès. La Lliga de Natació està emmarcada dins Jocs Esportius Escolars de Catalunya.


Activitats

La lliga de patinatge artístic és una competició on diferents entitats de les comarques Gironines es troben en 2 jornades pel que fa a la modalitat individual i 3 jornades per a la modalitat de grups. La competició tindrà 3 nivells (A, B i C) a més de la modalitat de grups, on competiran esportistes de les categories de prebenjamí a sènior.


Activitats

T’agrada el vòlei i ets del 2014 al 2005? La lliga de vòlei és una competició entre equips dels Consells Esportius de l'Alt Empordà, la Garrotxa, el Gironès, el Pla de l'Estany i la Selva.


Activitats