VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Comunicació

Els serveis en l’àmbit de la comunicació contribueixen a la difusió d’esdeveniments, activitats i continguts informatius relacionats amb la salut, la promoció de l’activitat física i l’esport que poden ser considerats d’interès.

Posem a disposició diferents serveis que donen suport a les organitzacions promotores del Pla de l’Estany.  

Envia'ns un correu a ccalvet@ceplaestany.cat amb el tipus de servei a l'assumpte del correu. El servei es farà efectiu quan rebeu la confirmació.

 

  • Servei de difusió d'activitats i notícies

Disposem de plataformes digitals (Xarxes socials i Butlletí Digital) on us podem ajudar a difondre les activitats de caràcter obert de promoció de l’activitat física i l’esport que organitzeu així com notícies destacades.

Després d'enviar-nos el correu informant-nos de l'activitat que voleu difondre i nosaltres us l'haguem confirmat, podeu seguir les següents accions:

Xarxes Socials

Actualment tenim presència a Instagram, Twitter i Facebook amb un gran nombre de seguidors i participants. El nostre usuari a totes les xarxes és @ceplaestany, etiqueteu-nos, ho compartirem.

Butlletí Digital

L'enviem quinzenalment i publiquem l'agenda de tots els nostres projectes i activitats puntuals relacionades amb la nostra missió i valors.

Envieu-nos el contingut que us interessi publicar per mitjà del següent formulari:

Formulari - Butletí Digital

Voleu rebre el nostre Butlletí Digital per tal de veure com ha quedat publicada la vostra activitat? Subscriviu-vos.

 

  • Servei de visibilitat d'entitats i instal·lacions

Entitats esportives, podeu publicitar la vostra organització a la Guia d’Entitats Esportives del Pla de l’Estany de la nostra web.

Formulari – Alta guia entitats esportives

 

  • Servei d'informació d'interès

Ajuntaments i entitats esportives del Pla de l’Estany, us mantindrem informats de tot allò que pugui ser considerat del vostre interès, així com: Convocatòries de subvencions, formació, marc legal i les possibles modificacions, etc.

 

 

Bookmark and Share