VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Escola Multiesportiva

L'Escola Multiesportiva és un programa esportiu extraescolar per a nens i nenes de 3 a 12 anys de totes les escoles del Pla de l'Estany. L’objectiu és que a través d’una oferta poliesportiva de qualitat s’ajudi a millorar el desenvolupament motriu, personal i emocional del nen/a participant.

Es duen a terme activitats poliesportives en horari extraescolar, en les escoles i tenint en compte el projecte curricular de cadascuna d'elles, amb la finalitat d'actuar en la mateixa línia i seguir el seu funcionament. Les propostes que s'ofereixen són MULTIESPORT i BALL I RITME, pel seu caràcter polivalent i adequat educativament parlant. Tenint en compte les recomanacions de desenvolupament congnitiu, també s'ofereix ESCACS en alguns grups de 4t, 5è i 6è gràcies a la col·laboració del Club Escacs Banyoles. I és que pels grups de grans, el Consell Esportiu coopera amb entitats esportives de la comarca per donar a conèixer l'entitat, la modalitat esportiva i els beneficis de practicar-la.

Actualment s'estan duent a terme les reunions organitzatives amb les AMPA de totes les escoles del Pla de l'Estany. Quan tinguem tota la informació dels extraescolars del curs 19-20 ho publicarem a la taula següent.

Activitat Publicitat Inscripcions Normativa Horaris

ESCOLA MULTIESPORTIVA

Tríptic informatiu

Cartell

Tria com fer la inscripció:
- Inscripció via web
Normativa de funcionament
 
Famílies Multimèdia Premsa Memòria
 Carta de benvinguda

 

 

 

 

Darreres imatges

Bookmark and Share