VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

oct
20
TROBADA COMARCAL DE 6È DE PRIMARIA

Prop de 300 nens i nenes es concentren al Parc de La Draga de Banyoles per participar a la Trobada Comarcal de 6è de primària.

Tot i la pluja de la passada nit, avui dijous 20 d'octubre, els gairebé 300 nens i nenes de 6è de primària de les escoles de la comarca s'han concentrat al Parc per inicialment distribuir-se en  grups i seguidament repartir-se entre l'itinerari verd o vermell. A cada recorregut podien practicar diferents activitats esportives com jocs tradicionals, esports col.lectius, Btt, activitat de ritme...

Després d'un dinàmic matí, la jornada ha finalitzat amb un coreografia col.lectiva on hi han participat els 300 nens/es, mestres acompanyants i personal tècnic.

L'activitat està emmarcada dins el Pla Català d'Esport a l'Escola, un programa de la Secreteria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i en el que es destaca la implicació i organització conjunta entre el col.lectiu de mestre d'educació física de primària i el Consell Esportiu.

L'Ajuntament de Banyoles, el Consell Comarcal del Pla de l'Estany, la Unió de Consells Esportius de Catalunya, la Diputació de Girona i la secció d'atletisme del Club Natació Banyoles han ajudat a que el desenvolupament de la jornada hagi estat un èxit.

Imatges de la Trobada Comarcal de 6è de Primària

Video de la Trobada Comarcal


                              

Bookmark and Share