VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

oct
06
VI CONCURS CULTURAL -ESPORTIU DE CAP A L'ESPORT

 Els nens i nenes del Pla de l'Estany, a banda de ser uns grans esportistes, són també grans artistes.

Durant aquest mes de setembre s'ha organitzat el VI Concurs Cultural-Esportiu “De Cap a l’Esport”, activitat adreçada als alumnes de primària i secundària de les escoles del Pla de l’Estany.

El concurs permetia participar en les modalitats de dibuix, mascota i fotografia esportiva presentant una única obra per autor/a. Entre les obres presentades cada centre educatiu va fer una primera selecció emmarcada dins l'àmbit local que varen ser exposades el passat 2 d'octubre coincidint amb la Festa d'Inici d'Esport Escolar, d'entre aquestes obres un jurat especialitzat va fer una segona selecció per agrupar els finalistes comarcals i finalment escollir per modalitat i categoria l'obra guanyadora del Premi especial "De Cap a l'Esport".

Com a novetat d'aquest curs cal destecar que s'ha convocat una nova modalitat adreçada exclusivament als alumnes de 1r a 4t d’ESO que és la de Fotografia Esportiva.

El Consell Esportiu del Pla de l'Estany  fa un balanç molt positiu pel que fa a la participació ja que s'han rebut 2098 obres procedents de 14 dels 16 centres educatius existents a la comarca.

A partir del dijous 6 d'octubre els interessats podreu adreçar-vos a cada escola per visitar l'exposició itinerant que s'ha preparat d'entre les obres locals seleccionades.

 
 
Imatges Concurs Cultural Esportiu                                     
Bookmark and Share