VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

juny
17
CIRCUIT CLASSE ARRIBA AL FINAL DE TRAJECTE AMB UNA ALTA PARTICIPACIÓ I AMB ELS VENCEDORS GAUDINT DEL SEU PREMI A PORT AVENTURA
Circuit Classe és el nom de la proposta esportiva iniciada aquest curs 10/11 dirigida a les classes de 1er i 2on d’ESO dels diferents instituts de la comarca del Pla de l’Estany. El principal objectiu de l’activitat és apropar els joves a l’àmbit esportiu, aconseguir l’adquisició d’hàbits de pràctica esportiva continuada i procurar mantenir vinculat a món esportiu després de finalitzar l’educació primària aquell nen/a que fins al moment n’estava practicant.
 
La Cloenda del Circuit Classe es durà a terme el proper dissabte 18 de juny en forma d’activitat aquàtica a la magnífica piscina exterior del municipi de Cornellà del Terri.
 
El Consell Esportiu del Pla de l’Estany i els Mestres d’Educació Secundària dels 4 IES participants fan un balanç molt positiu de l’activitat iniciada aquest curs, ja que s’ha gaudit d’una alta participació i els joves han quedat molt satisfets d’haver intervingut en una de les nou jornades de què ha constat el circuit , cada una d’elles dedicada a una disciplina diferent (ritme, escacs, escalèxtric, BTT, activitats de ritme, etc).
 
El sistema de puntuació ha estat també particular. Cada esportista ha participat en la competició de forma individual o en equip, però representant sempre la seva classe. Així doncs, els vencedors finals han estat les classes següents: en la categoria de 1er d’ESO, s’ha imposat la classe de 1er A de l’IES Pla de l’Estany amb 444 punts i pel que fa a 2on d’ESO, el guanyador ha estat la classe de 2on B amb 190 punts. El premi ha estat passar una jornada de diversió a Port Aventura.
 
 
 
Bookmark and Share