VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

gen
10
SUPERADA LA 1A PART DEL CURS DE MONITOR/A D’ACTIVITATS POLIESPORTIVES

Aquest Nadal 11 futurs monitors aprofiten les vacances per formar-se en l’àmbit esportiu. Aquesta és la 2a edició del Curs de Monitor/a d’Activitats Poliesportives que es du a terme al Consell Esportiu del Pla de l’Estany. Una formació adreçada a majors de 16 anys que volen iniciar-se en el món professional de l’activitat física i l’esport.

Paral·lelament, s’ha donat l’opció als menors de 16 anys a fer el Curs d’Iniciació a Tècnic Esportiu (CIATE), formació ja impartida des de fa uns anys al Consell Esportiu. A aquesta formació, hi han assistit 5 joves.

Durant les vacances de Setmana Santa li donarem continuïtat al curs per poder finalitzar la part teòrica del curs complert. Per tancar el curs, els i les alumnes hauran de fer 150 hores de pràctiques per finalitzar la formació i obtenir el certificat de l’Escola Catalana de l’Esport per posteriorment poder-se inscriure al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC).

Tant els formadors com els alumnes valoren molt positivament les sessions dutes a terme i esperem que en un futur els siguin útils totes les eines facilitades durant aquest curs.

Per a més informació, podeu consultar l’apartat web destinat a aquesta formació.

Bookmark and Share