VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

des
17
SUSPESA LA PARADA DEL VIATGE ESPORTIU A L’ESCOLA BALDIRI REIXAC

Després d’intentar dur a terme la Parada del Viatge Esportiu a l’Escola Baldiri Reixac dues vegades ens veiem obligats a suspendre l’activitat per manca de dates. La jornada s’havia de realitzar el diumenge 28 d’octubre, però a causa de les previsions de pluja es va ajornar. Aquest darrer diumenge 16 de desembre es va fer el segon intent, però, igual que en la primera temptativa, la meteorologia va ser adversa i es va decidir suspendre-la.

Aquesta jornada del Viatge Esportiu comptava amb l’organització del Consell Esportiu del Pla de l’Estany i l’AMPA de l’Escola Baldiri Reixac. Alhora comptava amb la col·laboració del Club Handbol Banyoles, l’Escola Baldiri Reixac, l’Ajuntament de Banyoles, la Diputació de Girona, el Consell Comarcal del Pla de l’Estany, la Unió de Consells Esportius de Catalunya i la Generalitat de Catalunya. A més a més, aquesta activitat estava inclosa dins el programa d’activitats de l’Ajuntament de Banyoles per la Marató de TV3.


En haver suspès una de les 11 Parades del Viatge Esportiu ens hem vist obligats a modificar la normativa del Viatge Esportiu respecte al Premi a la Participació. Podeu trobar la modificació de la normativa al següent enllaç. També, cal remarcar que els partits de la Lliga d’Esports d’Equip s’han redistribuït en les dues jornades restants, el diumenge 24 de març a l’Escola L’Entorn i el diumenge 12 de maig a l’Escola Pla de l’Ametller.


La següent Parada es durà a terme el diumenge 13 de gener a l’Escola Vall del Terri. Les activitats estaran relacionades amb el bàsquet i aquesta Parada del Viatge esportiu acollirà també la segona jornada del Circuit Comarcal de Cros.


 Us hi esperem!


 

Bookmark and Share