VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

des
04
FINALITZA EL TALLER JOC NET

Un total de 359 alumnes de 5è de primària de les escoles de la comarca han participat al Taller Joc Net que organitza el Consell Esportiu del Pla de l'Estany.

Durant aquest mes de novembre s'han dut a terme 16 tallers didàctics de JOC NET a diferents escoles de la comarca. Aquests tallers formen part del programa Valors en Acció, el qual pretén educar en l’àmbit esportiu per fomentar comportaments cívics i evitar situacions incíviques que es mostren dia rere dia a les instal·lacions esportives.

Aquests tallers tenen com a objectiu fer reflexionar a nens i nenes sobre les actituds i conductes que en determinats moments poden tenir esportistes, entrenadors, tutors de joc, àrbitres, jutges i públic en situacions quotidianes quan es realitzen activitats físiques i esportives.

En aquests tallers, l'alumnat treballa els valors en l'esport a través del joc i de la participació. D'aquesta manera lúdica i didàctica, es pretén conscienciar als nens i nenes de la problemàtica i se'ls hi demana que aportin solucions que ajudin a millorar les conductes i fomentar el respecte i els bons hàbits en la pràctica esportiva.

Cada escola elabora un decàleg amb les frases que cada grup ha treballat. Posteriorment seran seleccionades les més originals per crear el Decàleg comarcal Joc Net, per finalment col·locar-lo a totes les instal·lacions esportives municipals de la comarca per recordar als visitants els valors en el joc.

Més informació en aquest enllaç.

 

Bookmark and Share