VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

nov
30
CREACIÓ DE LA COMISSIÓ D'ENTITATS ESPORTIVES DEL PLA DE L'ESTANY

El dimarts 27 de novembre per iniciativa del Consell Esportiu del Pla de l’Estany es presentà  a les entitats assistents la voluntat de crear una Comissió d’Entitats Esportives Comarcal.

L’objectiu de la comissió és reforçar vincles, detectar necessitats, revisar els models de relació actuals i crear una plataforma on compartir dubtes, preocupacions i donar resposta a interessos comuns.

La comissió és oberta a qualsevol entitat esportiva inscrita o adscrita al registre del Consell Català de l’Esport amb seu a la comarca del Pla de l’Estany. Per fer-ho únicament ha de fer arribar un formulari de sol·licitud i així poder participar de les diferents taules de treball.

A la reunió de presentació hi van ser representades 16 entitats de diferents modalitats esportives i es presentaren 3 accions concretes per iniciar el treball conjunt de la taula.
• Una proposta de programació formativa conjunta entre les entitats del Pla de l’Estany.
• Un anàlisi de relació i possibles bonificacions per entitats vinculades organitzativament als Jocs Esportius Escolars de Catalunya.
• En motiu de l’aixecament de la suspensió del règim sancionador de la Llei de les professions de l’Esport es presentaren opcions de formació i descomptes en la inscripció al Curs de Monitor/a Poliesportiu per tècnics/es vinculades a l’esport escolar de les entitats.

El Consell Esportiu com les mateixes entitats, van valorar positivament la iniciativa i les accions proposades per aquest curs 18-19 i es planteja elaborar un pla de treball per unir esforços amb l’objectiu d’assolir objectius comuns.

Gràcies a tots i totes per ser-hi!!!

 

Bookmark and Share