VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

nov
14
CURS DE MONITOR/A D’ACTIVITATS POLIESPORTIVES

Vols formar-te en l’àmbit esportiu però encara no tens clar si t’hi vols dedicar en un futur?

Inicia’t en aquest àmbit professional mitjançant el Curs de Monitor/a d’Activitats Poliesportives, que es durà a terme durant les Vacances de Nadal i Setmana Santa.

Amb aquest curs podràs entrar al Registre Oficial de Professionals de l’Esport (ROPEC) per poder treballar com a monitor/a en activitats físiques i esportives amb infants i joves menors d’edat.

Si tens alguna de les següents titulacions o certificacions, se’t convalidarà tota la part del CIATE Joc i Esport en Edat Escolar que equival al període de vacances de Nadal:
- CIATE Joc i Esport en Edat Escolar
- Graduat/da en Educació Primària (6-12 anys)
- Graduat/da en Mestre d’Educació Primària (6-12 anys)
- Certificat de professionalitat de direcció i coordinació d’activitats de temps lliure educatiu i juvenil
- Certificat de professionalitat de dinamització d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil
- Diploma de director d’activitats de lleure infantil i juvenil (DG Joventut) – Director de Lleure
- Diploma de monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil (DG Joventut) – Monitor de Lleure
- Un títol del sistema educatiu que inclogui de forma completa la qualificació professional de dinamització d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil

L’únic requisit és tenir 16 anys i disposar del certificat d’haver superat l’ESO o equivalent en el moment de realitzar el curs.

Els inscrits per mitjà d’una entitat esportiva de la comarca  gaudireu d’un important descompte en el preu d’inscripció.

Les inscripcions estaran obertes fins al 14 de desembre.

Per a més informació, cliqueu aquí.

T’hi esperem!

Ets una entitat esportiva i has sentit a parlar sobre el final de la moratòria de la llei 3/2008_Llei de l’exercici de les professions de l’esport?

Aquesta llei obliga que tothom que estigui exercint com a professional de l’activitat física i l’esport, estigui inscrit al ROPEC o al COPLEFC. És per això que bonifiquem als futurs alumnes provinents d’una entitat esportiva del Pla de l’Estany.

Bookmark and Share