VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

oct
27
AJORNADA LA 2a PARADA DEL VIATGE ESPORTIU

Degut a la previsió de pluja, ajornem la 2a parada del Viatge Esportiu que estava prevista dur a terme aquest diumenge al matí a l'Escola Baldiri Reixac, de Banyoles. La nova data escollida per a realitzar la parada serà el diumenge 16 de desembre, els i les participants caldrà que novament s’inscriguin durant les dues setmanes prèvies a l’activitat.

La jornada estava organitzada pel Consell Esportiu, l’AMPA de l’Escola Baldiri Reixac i també comptava amb la col·laboració del Club Handbol Banyoles i l’Ajuntament de Banyoles. Des d’aquí voldríem agrair a totes les persones que han estat preparant l’activitat (pares i mares, mestres i personal de l’escola, tècnics de l’handbol, etc.). Esperem que el temps ens respecti en la nova data que durem a terme la parada.

Fa dues setmanes ja vam haver d’ajornar la 1a parada i ara hem d’ajornar la 2a parada del Viatge Esportiu 18-19, així doncs, us emplacem a la propera parada que donarà inici al Viatge Esportiu, serà el diumenge 11 de novembre al matí a l’Escola Frigolet, Porqueres. La jornada ens permetrà gaudir de dues modalitats esportives ben diverses, com son el cros i la dansa. Els nens i nenes realitzaran curses adaptades segons l’edat i al final de la jornada es faran curses en família, on pares i fills correran conjuntament! A més, durant la jornada, els nens i nenes també gaudiran de jocs i danses amb música, ball i molt de ritme. Totes les activitats estan pensades segons l'edat de cada membre de la família. Podeu consultar tota la informació del Viatge Esportiu aquí.

Us informem que a partir de dilluns us podreu INSCRIURE per aquesta parada en concret o tramitar l’ABONAMENT per 5 o 11 parades, tant els nens i nenes com també els adults. L’abonament 5 us permet participar a 5 parades amb un descompte però us heu d’inscriure a cadascuna de les que participeu. En el cas de l’abonament 11, a més de gaudir del descompte, permet als participants quedar inscrits automàticament a totes 11 parades.

Us esperem el diumenge 11 de novembre!

Bookmark and Share