VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

oct
13
AJORNADA LA 1a PARADA DEL VIATGE ESPORTIU

Hem de comunicar-vos que degut a la previsió de pluja, hem decidit ajornar la 1a parada del Viatge Esportiu que estava prevista dur a terme aquest proper diumenge al matí a l'Escola Casa Nostra. La nova data escollida per a realitzar la parada serà el diumenge 25 de novembre, els i les participants es podran a inscriure novament durant les dues setmanes prèvies a l’activitat. 

La jornada estava organitzada pel Consell Esportiu, l’AMPA i l’Escola Casa Nostra i també comptava amb la col·laboració del Club Esportiu Artsport i l’Ajuntament de Banyoles. Des d’aquí voldríem agrair a totes les persones que han estat preparant l’activitat (pares, mares, mestres, personal d’administració i serveis, tècnics de ciclisme, etc.). Esperem que el temps ens respecti en la nova data que durem a terme la parada.

Cal esmentar que aquesta havia de ser la 1a de les 11 parades que inclou el Viatge Esportiu 18-19 i per tant, ens esperen més parades esportives. Així doncs, us emplacem a la propera parada que serà el diumenge 28 d’octubre al matí a l’Escola Baldiri Reixac. És una activitat on amb els nens i nenes de 3 a 5 anys realitzarem jocs i activitats de psicomotricitat i amb pilotes, amb els de primària realitzarem jocs i partits d’iniciació a l’handbol i amb els adults farem una caminada temàtica per la ciutat de Banyoles. Totes les activitats estan pensades segons l'edat de cada membre de la família. Podeu consultar la informació de totes les parades del Viatge Esportiu a la web.

Us informem que a partir de dilluns us podreu INSCRIURE per aquesta parada en concret o tramitar l’ABONAMENT per 5 o 11 parades, tant els nens i nenes com també els adults. L’abonament 5 us permet participar a 5 parades amb un descompte però us heu d’inscriure a cadascuna de les que participeu. En el cas de l’abonament 11, a més de gaudir del descompte, permet als participants quedar inscrits automàticament a totes 11 parades.

Disculpeu les molèsties per l'ajornament i us esperem a la propera parada. 

 

Bookmark and Share