VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

oct
08
INSCRIPCIONS OBERTES AL VIATGE ESPORTIU

Ja us podeu inscriure per participar en els jocs i activitats esportives en família que us proposem per les properes parades del Viatge Esportiu Comarcal.

11 parades amb interessants propostes per nens i nenes de P3 a 6è de les escoles de la comarca del Pla de l'Estany i també per als pares i mares que els acompanyin. Les 11 parades inclouran 5 jornades del Circuit Comarcal de Cros per a escolars i 4 jornades de la Lliga d'Esports d'Equip.

Jocs d'habilitat, jocs tradicionals, reptes cooperatius, curses, partits d’esports d’equip i individuals, gimcana d’orientació en família, etc. són algunes de les activitats que podran realitzar els i les participants durant aquestes jornades.

Per pares i mares l'oferta també és variada i atractiva: passejada en BTT, curses en família, caminades temàtiques i una gimcana d’orientació en família, activitats que també seran guiades per monitors i que a totes les parades compartiran amb els seus fills i filles.

La 1a Parada del Viatge Esportiu, tindrà lloc el proper diumenge 14 d’octubre a l'Escola Casa Nostra (La Finca) i ja té obertes les inscripcions. La resta de parades les podeu consultar en el fullet adjunt o en aquest enllaç.

Us informem que us podeu inscriure per aquesta jornada en concret o a totes les parades, tant els nens i nenes com també els adults.

També us recordem que teniu a la vostra disposició abonaments per a 5 i 11 jornades del Viatge Esportiu. L’abonament 5 us permet participar a 5 parades amb un descompte però us heu d’inscriure a cadascuna de les que participeu. En el cas de l’abonament 11, a més de gaudir del descompte, permet als participants quedar inscrits automàticament a totes 11 parades.

El Viatge Esportiu Comarcal està organitzat pel Consell Esportiu i les AMPA de les escoles del Pla de l'Estany. A més, compta amb la col·laboració d'ajuntaments, entitats esportives, el Consell Comarcal, la Diputacio de Girona, la Unió de Consells Esportius de Catalunya i la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya. 

 

Bookmark and Share