VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

set
13
FINALITZEN AMB ÈXIT ELS CASALS D’ESTIU

La setmana passada van finalitzar els Casals d’Estiu gestionats pel Consell Esportiu, la participació dels tres casals ha superat les 2.500 participacions al llarg de l’estiu.

Aquest estiu, el Consell Esportiu ha organitzat el Casal d’Estiu propi i ha gestionat els Casals d’Estiu de Cornellà del Terri i de Porqueres. La novetat d’enguany ha estat la gestió del Casal Esportiu de Porqueres, un gran repte per la trajectòria i el volum de participació del casal. Des de fa anys, un dels casals més concorreguts de la comarca. 

Ha estat un estiu intens, farcit d’activitats on els nens i nenes de la comarca han pogut gaudir de les possibilitats que ofereix el Pla de l’Estany. De la mateixa manera, es va contactar amb les entitats, principalment esportives, de la comarca per poder treballar conjuntament i potenciar tant les entitats com les modalitats esportives del territori.

La Nit al casal, la Trobada de casals, activitats aquàtiques, jocs d’habilitat, jocs tradicionals, iniciació a diferents esports, caminades per l’entorn o tallers creatius són algunes de les moltes activitats realitzades en les 9 setmanes que han durat els Casals d’Estiu. 

Amb la satisfacció d’haver contribuït un estiu més al foment de l’activitat física i l’esport en l’edat escolar, agraïm a tothom la seva participació i us emplacem a retrobar-nos el pròxim curs.

Aprofitem per recordar que ja ho tenim tot a punt per engegar un nou curs. En aquesta línia, ja estan obertes les inscripcions als extraescolars esportius per a nens/es de 3 a 12 anys, podeu fer la inscripció a l’Escola Comarcal d’Iniciació Esportiva fins al 20 de setembre a través de la web o presencialment a les nostres oficines amb la butlleta d’inscripció.

 

Bookmark and Share