VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

jul
17
CURS DE MONITOR/A D’ACTIVITATS POLIESPORTIVES

Joves del Pla de l’Estany aprofiten l’inici de les vacances d’estiu per formar-se en l’àmbit esportiu.

Aquest estiu s’ha dut a terme la primera edició del Curs de Monitor/a d’Activitats Poliesportives al Pavelló de La Farga. Una formació adreçada a majors de 16 anys que volen iniciar-se en el món professional de l’activitat física i l’esport.

Paral·lelament, s’ha donat la opció als menors de 16 anys a fer el Curs d’Iniciació a Tècnic Esportiu (CIATE), formació ja impartida des de fa uns anys al Consell Esportiu.

En total han passat per les dues formacions 14 alumnes, els quals han après jocs alternatius, dinàmiques de grup, salut i activitat física, iniciació esportiva, esport i educació, gestió esportiva i primers auxilis entre d'altres. Un cop completada la formació teòrica, aquells que feien el Curs de Monitor/a d’Activitats Poliesportives havien de fer 150 hores de pràctiques per finalitzar la formació i obtenir el certificat de l’Escola Catalana de l’Esport per posteriorment poder-se inscriure al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC).

Tenim previst tornar a fer aquest curs durant les vacances de Nadal i Setmana Santa del curs vinent. Tota la informació l’anirem actualitzant a la nostra web.


 

Bookmark and Share