VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

juny
01
CORREJOC EN FAMÍLIA SUSPÈS

Hem de comunicar-vos que degut a la previsió de pluja pel proper diumenge 3 de juny al matí, ens veiem obligats a suspendre el CORREJOC EN FAMÍLIA, que estava previst dur-se a terme el diumenge 3 de juny al matí al Parc de La Draga, a Banyoles. Inicialment el Correjoc en Família s'havia de dur a terme el diumenge 13 de maig i en aquella ocasió ja ho vam haver d'ajornar degut a la pluja. Ara en canvi, ho suspenem per la manca de dates disponbiles.

Cal esmentar que a més de les activitats esportives, estava previst que la jornada finalitzés amb l'entrega de premis als joves esportistes per reconèixer la seva participació al llarg de totes les jornades esportives escolars del curs 17-18. Pels alumnes de 5è i 6è que han participat a la Lliga d'Esports d'Equip també estava previst entregar-los els obsequis i premis corresponents.

Així doncs, perquè tots els joves esportistes puguin rebre els premis que es mereixen, us convidem a recollir els premis al Pavelló de La Farga els dies 12 i 13 de juny entre 16.00 i 20.00 h. Podeu venir el dia i hora que us vagi millor, us entregarem els premis i a més us esperarem amb alguna sorpresa més... segur que sortiran molt bones fotos amb el que us hem preparat!

Ens retrobem en l'entrega de premis i/o en alguns dels 3 Csals d'Estiu!

Bookmark and Share