VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

maig
30
TROBADA COMARCAL DE FUTBOL 7

El passat diumenge 27 de maig es va dur a terme la Trobada Comarcal de futbol 7 al Camp Municipal de Porqueres. Es tracta d’una trobada de caràcter amistós, on es pretén que els jugadors i jugadores gaudeixin fent l’esport que els hi agrada, sense pressions per la puntuació final. Per tant, no hi va haver ni control de resultats ni entrega de premis.

A aquesta jornada hi van participar nens i nenes de les categories escoleta, prebenjamí 2010 i 2011 i benjamí de les entitats de futbol del Pla de l’Estany.

Els equips inscrits eren aquells que havien participat durant la temporada a les lligues dels Jocs Esportius Escolars , al Cicle de Trobades Escoleta o bé equips de nova creació, en total van ser 23 equips.

La trobada va començar a les 9.00 h puntual amb els més petits i va finalitzar a les 14.30 h amb els més grans.

Els equips jugaven entre 3 i 4 partits de 15 minuts i tenien 5 minuts de descans per recuperar forces i preparar-se pel proper partit. Una vegada acabaven els partits d’una categoria es procedia a fer la foto grupal amb tots els equips.

En total van passar pel Camp de la Unió Esportiva Porqueres 66 nens i nenes de la categoria escoleta, 111 nens i nenes de la categoria prebenjamina i 63 nens i nenes de la categoria benjamina, un total de 240 participants.
 

Bookmark and Share