VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

maig
18
6a TROBADA ESPORTIVA DE LA GENT GRAN

El passat dissabte 12 de maig va tenir lloc la sisena Trobada Esportiva de la Gent Gran.

Aquesta ha estat la 6ª edició de la Trobada que va iniciar-se el 2013 impulsada pel Consell Consultiu de la Gent Gran del Pla de l’Estany amb la intenció d’oferir activitats alternatives a les habituals i amb la finalitat que el col·lectiu de gent gran pogués participar en diferents trobades socioesportives.

Un total de 170 participants van gaudir de la trobada d’enguany que va consistir en un  esmorzar al Pavelló de Camós i posteriorment cada participant va escollir diferents activitats. Aquestes eren: ruta a peu, jocs de cartes, escacs, bitlles catalanes i petanca.
La Trobada de la Gent Gran cada any es desenvolupa a un municipi diferent de la Comarca del Pla de l’Estany i en aquesta ocasió ha estat el torn del municipi de Camós.

Un cop finalitzades les activitats descrites, la jornada va concloure amb una sessió dirigida de ball que va fer gaudir al màxim tant als que van participar activament de l’activitat com els que varen quedar-se asseguts a observar i a gaudir de l’espectacle.

La trobada està organitzada conjuntament entre el Consell Consultiu de la Gent Gran, el Consell Esportiu del Pla de l’Estany i l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal. A més, el projecte no seria possible sense la col·laboració dels diferents ajuntaments de la comarca i en especial de l’ajuntament on es desenvolupa la jornada i el Consell Comarcal del Pla de l’Estany.

Podeu veure les imatges així com la memòria de l’activitat prement aquí.

Bookmark and Share