VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

maig
15
INSCRIPCIONS OBERTES D’ESTIU JOVE

Aquest curs estrenem nova plataforma d’inscripcions i s’amplia l’oferta de serveis. Ja podeu fer les vostres inscripcions a Estiu Jove de Banyoles, Cornellà del Terri i Porqueres.


L’Estiu Jove és una activitat de lleure i esport per a nois i noies de 1r a 4t d’ESO durant els matins de juliol, de dilluns a divendres. Es proposaran activitats adequades als seus interessos i motivacions.


Pels i les joves nascudes l'any 2002 o anteriorment, es proposa una formació durant l'última setmana de juny i la primera quinzena de juliol que permet iniciar-se en el món del monitoratge esportiu i aconseguir la titulació de Monitor Poliesportiu reconegut per l'Escola Catalana de l'Esport.

Fins ara, els usuaris que volien realitzar les inscripcions, havien de venir presencialment a les nostres instal·lacions a portar la documentació requerida segons la normativa vigent.

Ara, amb la nova plataforma d’inscripcions, tot us serà molt més fàcil perquè ho podreu gestionar on-line i això agilitzarà molt la inscripció.

Amb aquestes novetats intentem com sempre oferir-vos el millor servei i aprofitem per agrair-vos una vegada més la confiança dipositada.

Si voleu ampliar la informació cliqueu aquest enllaç i si voleu fer les inscripcions, aneu a la plataforma d’inscripcions.


Per qualsevol consulta, podeu contactar amb nosaltres a través del tel. 972581344 o per e-mail a consellesportiu@ceplaestany.cat.

Bookmark and Share