VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

maig
10
A PUNT PEL CORREJOC EN FAMÍLIA

Us proposem un matí ple de jocs i activitats esportives per compartir amb tota la família i per passar-ho molt bé!

Pares, mares, fills i filles, tinguin l’edat que tinguin, poden participar. També podeu venir acompanyats dels tiets/es, cosins/es i avis/es. L’objectiu és formar equip amb membres de la vostra família i divertir-se.

Les propostes esportives consisteixen en una cursa de relleus i una cursa familiar, amb metratges adaptats a les característiques dels participants. Podreu escollir les distàncies segons la vostra forma física, aquestes variaren segons la cursa, 100m en els trams de relleus i entre 250m i 1000 m depenent dels trams de la cursa familiar.

Entre cursa i cursa, passarem una bona estona amb els jocs cooperatius. Els adults podreu compartir amb els infants jocs tradicionals com saltar a la corda i conèixer noves activitats com per exemple, els esquis cooperatius. Tancarem la jornada amb el reconeixement a la participació a les jornades esportives de caps de setmana, amb el Premi a la Participació.

L’horari serà de matí, a partir de les 10.45 fins a les 13.00 h i es tancarà la jornada amb l’entrega de reconeixements del Premi a la Participació. Una vegada finalitzada l’activitat, s’anima a totes les famílies a que es quedin a la zona per continuar la jornada amb un pícnic.

L’activitat està organitzada de manera conjunta entre el Consell Esportiu del Pla de l’Estany i les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de totes les escoles del Pla de l’Estany, qui donen suport al projecte i se sumen a l’objectiu de fer d’aquesta jornada un espai de participació i col·laboració entre entitats i famílies.

ATENCIÓ!

Degut a un error en el fulletó, us informem que les inscripcions estaran obertes fins el dijous 10 de maig.

Si voleu més informació, la podeu trobar a la Guia del participant que us hem preparat.

Us hi esperem!

 

 

Bookmark and Share