VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

maig
06
SUSPESA LA PARADA A L'ESCOLA CASA NOSTRA

Hem de comunicar-vos que degut a les condicions meteorològiques, tenim l'obligació de suspendre la 4a parada del Viatge Esportiu Comarcal a l'Escola Casa Nostra que estava prevista dur a terme avui, diumenge 6 de maig, al matí.
Ho hem intentat fins a última hora, fins i tot, ahir els membres de la Secció de Triatló del Club Natació Banyoles van anar a muntar el circuit de duatló per si avui el temps ens permetia fer l'activitat. Però aquest matí la meteorologia ens ha obligat a prendre la decisió de no realitzar la jornada. Des d'aquí volem agrair la tasca dels voluntaris de triatló per la seva col·laboració.

Degut a la manca de dates disponibles ja no es durà a terme aquesta parada del Viatge Esportiu a l'Escola Casa Nostra. A més, diumenge que ve dia 13 de maig, està prevista l'entrega de copes i medalles del Premi a la Particiapció, en reconeixement a la participació dels infants a les jornades esportives de cap de setmana d'aquest curs: al Circuit Comarcal de Cros i al Viatge Esportiu Comarcal.

Així doncs, us emplacem diumenge que ve, dia 13 de  maig, al matí per participar al CORREJOC EN FAMÍLIA, l'activitat de cloenda de l'esport escolar al Pla de l'Estany. És una activitat organitzada per les AMPA de totes les escoles de la comarca i el Consell Esportiu on realitzarem curses i jocs cooperatius en família, totes les activitats estan pensades perquè cada família les adapti segons l'edat i quantitat dels membres de la família. Si no ho heu fet encara, podeu fer la INSCRIPCIÓ aquí.

Disculpeu les molèsties.

 

Bookmark and Share