VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

maig
04
PRESENTACIÓ DE LA 5a EDICIÓ DELS JOCS EMPORION

L’edició dels Jocs Emporion 2018 se celebraran els propers 17, 18, 19 i 20 de maig al Gironès, concretament a les instal·lacions de Salt i de Girona.

Aquests jocs han arribat ja a la seva 5a edició i tenen per objectiu principal dinamitzar i promoure l’activitat física i l’esport entre la població, engrescant-la a participar, ja sigui en format competició o lúdic. 
 

Hi ha programades 21 activitats i algunes d’elles coincideixen amb les finals territorials dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Està prevista la participació de 5.600 esportistes entre escolars, adults, gent gran, persones amb discapacitat i universitaris. Es tracta d’un esdeveniment que ha aconseguit un èxit de públic i de participació que creix any rere any.
 

Enguany s’inicien les activitats amb una Conferència “Ser olímpic. L’esport més enllà de les medalles” a càrrec de la Jessica Valls (Olímpica a Rio), la Marta Vilajosana (Olímpica a Pequín) i la Raquel Font (Dra. En pedagogia i professora a EUSES).
 

Per seguir tota la informació podeu visitar la pàgina web dels jocs www.ddgi.cat/jocsemporion o a través del Twitter mitjançant el hashtag #jocsemporion
 

Us deixem amb un recull d’imatges de les diferents edicions.


 

Bookmark and Share