VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

abr
27
INSCRIPCIONS OBERTES ALS CASALS D’ESTIU

Aquest curs estrenem nova plataforma d’inscripcions i s’amplia l’oferta de casals i  serveis. Ja podeu fer les vostres inscripcions als Casals d’estiu de Banyoles, Cornellà del Terri i Porqueres.

Els casals d’estiu són una de les activitats que compta amb més volum de participants i representa una important gestió de documentació.

Fins ara, els usuaris que volien realitzar les inscripcions, havien de venir presencialment a les nostres instal·lacions a portar la documentació requerida segons la normativa vigent.

Ara, amb la nova plataforma d’inscripcions, tot us serà molt més fàcil perquè ho podreu gestionar on-line i això agilitzarà molt la inscripció.

Aquest curs també s’amplia l’oferta de serveis, i a més dels Casals d'estiu de Banyoles i Cornellà del Terri, aquest any gestionem el Casal d'estiu de Porqueres.

Amb aquestes novetats intentem com sempre oferir-vos el millor servei i aprofitem per agrair-vos una vegada més la confiança dipositada en nosaltres.

Si voleu ampliar informació dels diferents casals, cliqueu en l’enllaç corresponent:
Casal de Banyoles
Casal de Cornellà del Terri
Casal de Porqueres

Per fer inscripcions, hi podeu accedir directament CLICANT AQUÍ
Per qualsevol consulta, podeu contactar amb nosaltres a través del tel. 972 581344 o per correu electrònic a consellesportiu@ceplaestany.cat.
 

Bookmark and Share