VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

abr
24
INAUGURACIÓ DE L'SKATE PARK BANYOLES

El passat divendres 20 d’abril es va inaugurar, de forma oficial, l’Skate Park de Banyoles situat al passeig Mas Riera, davant del Centre de Tecnificació Esportiva La Farga.

Aquest acte va comptar amb la presència de l’honorable Sr. Miquel Noguer, alcalde de la ciutat, qui va dirigir-se al públic assistent per transmetre la il·lusió amb la que aquesta instal·lació esportiva ha estat construïda per tal que els riders de Banyoles puguin gaudir-la.

Anteriorment es va realitzar una petita competició d’scooter i skate, amb un total de 38 participants entre les dues modalitats. En primer lloc es va dur a terme la competició de la modalitat d’skate on després de dues rondes de 40 segons per demostrar les seves habilitats, Piñata, Pol Amadó i Marc Moya van aconseguir el primer, segon i tercer lloc respectivament.

Seguidament, es va procedir a la disputa de la competició d’scooter, aquesta dividida en dues categories, Amateur i Pro. Lucía Martín primera, Nil Alarcón segon i Miguel Velardíez tercer es van imposar en la categoria Amateur. Pel que fa a la categoria Pro, Àlex Pérez va conquerir el públic i el jurat amb els seus trucs inversemblants que el van servir per aconseguir el primer guardó. Martí Samper i Éric Pérez el van seguir amb la segona i tercera posició, respectivament.

Cal destacar la col·laboració del restaurant Mitsumi – Sushi Banyoles i la botiga 9 Transport Girona per la seva implicació durant tota la jornada, i sobretot pel que fa als premis pels tres primers classificats d’ambdues modalitats i categories, així com també al premi al millor truc.

Tot seguit, un cop realitzat el parlament institucional que inaugurava de forma oficial la instal·lació esportiva, es va procedir a les exhibicions de gairebé totes les modalitats que tenen cabuda en aquest Skate Park Banyoles.

Un cop acabades les exhibicions, es va donar per finalitzada la jornada d’inauguració de l’Skate Park Banyoles. Una jornada amb una gran assistència, un temps immillorable, molt d’esport i tot això ben amanit amb música en directe.

Ara sí doncs, Banyoles compta amb una instal·lació esportiva de qualitat per la pràctica dels esports sobre rodes, la qual serà dinamitzada pel Consell Esportiu del Pla de l’Estany tots els dilluns, dimecres i divendres, de 18.00 a 20.00 h fins a finals de juny de 2018.

Podeu veure totes les imatges de la jornada aquí.

Bookmark and Share