VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

abr
19
CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE WIFIBOO i EL CONSELL ESPORTIU DEL PLA DE L’ESTANY

El Consell Esportiu del Pla de l’Estany i l’empresa de telecomunicacions Corporació Megatel S.L., representada per Wifiboo, una de les marques del grup, han arribat a un acord de col·laboració.


El president del Consell Esportiu del Pla de l’Estany,  Joan Josep Verdaguer i  Sara Linares, com a directora de Wifiboo, han signat un acord de col·laboració segons el qual l‘empresa de serveis de telecomunicacions, amb seu a la comarca, donarà suport a les diferents activitats que la nostra entitat realitza en tots els àmbits, així com al projecte del Circuit de Curses Populars del Pla de l’Estany.


Amb aquest conveni, les parts refermen el seu compromís i es donen suport amb l’objectiu comú d’oferir serveis que afavoreixin la millora de vida de la població. La signatura d’aquest acord representa doncs, un pas endavant entre empreses i entitats del territori que comparteixen valors i treballen en conjunt per aconseguir-ho.


El Consell Esportiu del Pla de l’Estany té com a missió, entre d’altres, incidir especialment en l’educació i en la transmissió dels valors i conscienciar a la població dels beneficis de la pràctica esportiva regular i de les repercussions positives sobre la seva salut i el seu benestar personal.


Per a tal finalitat, dissenya, gestiona i desenvolupa projectes i activitats per infants, nens i nenes, adults i gent gran, així com per a col·lectius amb necessitats específiques.


D’entre les diverses activitats que realitza, destaca el Circuit de Curses Populars del Pla de l’Estany, un projecte que a més de fomentar la participació i la pràctica de l’esport i de l’activitat física a la comarca, promociona les curses populars de curt recorregut i baixa dificultat que es realitzen en la comarca i dona suport a les entitats i municipis que les organitzen.


Per la seva banda i sota el lema” Mirem per tu”, Wifiboo ofereix tarifes de dades i veu a un preu molt econòmic, facilitant així l’accés a la població a les noves tecnologies i ofereix també un servei d’atenció al client de proximitat. És per aquest motiu que es considera que la filosofia i valors d’ambdues parts estan en línia.


El suport d’empreses privades és una eina que sens dubte pot ajudar a les entitats a desenvolupar les seves activitats, donat que això permet incrementar els recursos amb fórmules de finançament complementàries.


Així doncs, només ens queda agrair a Wifiboo el seu suport i compromís.


Moltes gràcies Wifiboo!

Bookmark and Share