VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

abr
19
PRESENTACIÓ DECÀLEG COMARCAL JOC NET

Durant el primer i segon cap de setmana d’abril s’han presentat els nous decàlegs comarcals penjats a les diferents instal·lacions esportives del Pla de l’Estany. A les activitats esportives organitzades pel Consell Esportiu, s’han entregat als i a les esportistes els decàlegs perquè en facin una lectura i d’aquesta forma també arribar als pares i mares que fan de públic.
Aquest és el resultat final d’entre els diferents decàlegs realitzats per les escoles durant el mes de novembre a través del Taller Joc Net, el qual fa reflexionar als alumnes de 5è de primària sobre les conductes adequades a tenir als equipaments esportius. La Comissió de Valors ha escollit d’entre tots els decàlegs, les frases més originals o destacades per formar aquest decàleg comarcal, el qual dona consells tant a esportistes, com a entrenadors/es i monitors/es, famílies i públic, tutors de joc, àrbitres i jutges.
Aquesta acció forma part del projecte Valors en Acció el qual té per objectiu educar en l’àmbit esportiu per fomentar comportaments cívics i evitar situacions indesitjades que es mostren dia rere dia a les instal·lacions esportives.
Si voleu disposar del Decàleg Comarcal en format A5, poseu-vos en contacte amb el Consell Esportiu consellesportiu@ceplaestany.cat
També us podeu descarregar i compartir el Decàleg clicant aquí.
Per a més informació sobre aquest projecte, segueix aquest enllaç

Bookmark and Share