VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

abr
17
2a JORNADA DE LA LLIGA TERRITORIAL DE PATINATGE ARTÍSTIC A BANYOLES

El passat dissabte 14 d’abril es va dur a terme la 2a jornada de la Lliga Territorial de Patinatge Artístic de nivell B i C al Pavelló de la Farga de Banyoles. 

Es tracta d’una lliga mixta on participen patinadors i patinadores d’arreu de la província de Girona, concretament del Baix Empordà, la Cerdanya, el Gironès, el Ripollès, La Selva i el Pla de l’Estany. Les categories convocades eren des de prebenjamí fins a cadet.

Aquesta jornada era l’última d’aquests nivells, i es va fer l’entrega de medalles de la jornada i de la lliga.

Les competicions s’iniciaven a les 9.30 h amb els patinadors de més edat i acabaven a les 18.30 h amb els participants més joves. Durant la jornada, els més menuts van realitzar una petita exhibició davant de tot el públic assistent.

Es va comptar amb 121 participants de diferents edats, la categoria amb més presència va ser la prebenjamí, la qual es va dur a terme durant tota la tarda.

La jornada es va desenvolupar amb total normalitat gràcies a la col·laboració de totes les entitats participants i especialment al suport rebut per part de l’entitat amfitriona que era el Club Patinatge Artístic del Pla de l’Estany.

 


 

Bookmark and Share