VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

abr
11
AJORNADA LA INAUGURACIÓ DE L’SKATE PARK BANYOLES

Degut a la previsió de pluges per aquest diivendres 13 d’abril s'ha considerat oportú ajornar la inauguració de l’Skate Park Banyoles al proper divendres dia 20 d'abril.

Aquesta nova instal·lació esportiva que l’Ajuntament de Banyoles ha construït al passeig Mas Riera, davant del pavelló de La Farga, compta amb uns espais immillorables per patinar i muntar la BMX.

La jornada d’inauguració estarà dividida en tres parts. Una primera on es realitzarà la competició de les modalitats d’scooter i skate; una segona on tot aquell que vulgui podrà fer exhibició de les seves habilitats sobre un skate, scooter, patins de línia o BMX; i finalment una tercera part on es realitzarà el parlament institucional i l’entrega de premis de la competició.

D’altra banda, per tal de donar continuïtat al bon funcionament i ús de l’Skate Park Banyoles, dilluns vinent dia 16 comencen les dinamitzacions de la instal·lació per part del Consell Esportiu del Pla de l’Estany. Aquestes dinamitzacions comptaran amb l’experiència de dos monitors especialitzats en el món de l’scooter i l’skate, tots els dilluns, dimecres i divendres de 18.00 a 20.00 h, fins a finals del mes de juny.

Finalment, cal destacar la participació comunitària que s’ha tingut en compte per tal de definir els elements dels quals havia de disposar aquest nou Skate Park. Així doncs, de manera molt encertada, des del primer moment ha existit una comunicació constant amb la comunitat de patinadors de Banyoles, i el resultat obtingut complau a tots els agents implicats.

Bookmark and Share